Pedodonție

Programează vizita

Schimbarea începe acum

Vreau o programare

Stomatologia pediatrică reprezintă de cele mai multe ori o provocare pentru medici, mai ales în cazurile în care micii pacienți au avut parte de experiențe anterioare neplăcute. Acum, la clinica noastră, avem un medic în stomatologie pediatrică (pedodont), care știe să abordeze copiii, indiferent de vârstă și cunoaște particularitățile tratamentului stomatologic pediatric. Cei mai mici pacienți au parte de tratamente realizate cu laser, astfel încât, anestezia nu mai este necesară, deoarece laserul este folosit pentru majoritatea procedurilor și este foarte bine tolerat la orice vârstă. Durerea și anxietatea vor fi doar o amintire neplăcută, iar vizita la medicul dentist devine o plăcere.

Cum facem

null

Tratăm dințișorii în special cu ajutorul tehnologiei laser, dar și prin metode convenționale (turbina). Medicul pedodont va alege cea mai bună variantă de tratament, astfel încât micuțul să fie confortabil și relaxat.

null

Cu WaterLase cu lungimea de undă de 2780 nm se realizează proceduri dentare rapide, silențioase, fără anestezie, fără dureri și fără sacrificiu mare de țesut dentar.

null

Ca ultimă opțiune, atunci când nu se mai poate face nimic pentru a păstra dinții de lapte, aceștia pot fi și extrași cu ajutorul instrumentelor laser, pentru cazurile în care dințișorul este mai puternic decât ajutorul tradiționalului măr. Extracția se realizează fără disconfort pentru cel mic și fără durere.

null

Tratăm cariile simple sau complexe cu ajutorul Waterlase, care curăță dintele, decontaminează și previne recidiva de carie în proporție de 99,9%. Toate intervențiile sunt non-invazive și nu traumatizează copilul.

Programează vizita