
De ce să te supui unui tratament invaziv și dureros de asanare a cavităților bucale printr-o tehnică invazivă? Vino la clinica noastră pentru un tratament minim-invaziv cu lasere cu diferite lungimi de undă realizat de un medic specialist parodontolog.
Țesuturile parodontale, alcătuite din gingie, ligamente, os maxilar și mandibular, reprezintă suportul fiecărui dinte. Acestea pot fi afectate de prezența bacteriilor, parodontopatia fiind o boală de natură infecțioasă. Netratată corespunzător, aceasta poate duce la pierderea dinților, la deteriorarea gravă a țesutului osos și gingival, precum și la apariția unor boli renale, cardiovasculare, diabet și reumatism. Specialiștii noștri folosesc tehnologie laser pentru a elimina toate aceste riscuri.
Avantajele folosirii laserelor:
- Este o procedură minim-invazivă, fără efectuarea lamboului, fără sângerare, cu sensibilitate minimă.
- Sterilizarea pungilor parodontale și a cavității bucale în proporție de 99%, vindecare rapidă, încetinirea resorbției osoase prin stimulare laser, refacere rapidă a țesuturilor, indicat, de asemenea, persoanelor cu boli sistemice precum diabetul, afecțiuni cardiovasculare, afețiuni renale etc.
- Scăderea cantitativă a bacteriilor în cavitatea bucală.
Cum facem
Tratamentul se desfășoară pe parcursul a 3 săptămâni.
După finalizarea tratamentului, pacientului ii revine obligativitatea de a se prezenta la cabinet din trei în trei luni, timp de 2 ani, la ședințele de reevaluare (decontaminare, biostimulare cu laser 940nm, detartraj, periaj, airflow), menținând în felul aceste sănătatea țesutului parodontal, boala parodontală fiind în acest fel tratată.
Pacienții vor fi contactați prin sistemul de vCall existent în baza de date.
Cazuistică
Tratament realizat:
- detartraj subgingival minim-invaziv cu laser cu lungimea de undă de 2780 nm;
- biostimulare și biomodulare cu diodă cu lungimea de undă de 980 nm.
După vindecarea parodonțiului marginal, se realizează:
- pragul supragingival;
- aplicarea unei lucrări protetice cu adaptare marginală corectă.