Parodontologie asistată laser

Programează vizita

Schimbarea începe acum

Vreau o programare

De ce să te supui unui tratament invaziv și dureros de asanare a cavităților bucale printr-o tehnică invazivă? Vino la clinica noastră pentru un tratament minim-invaziv cu lasere cu diferite lungimi de undă realizat de un medic specialist parodontolog.

Gingiile sunt printre cele mai sensibile țesuturi expuse ale organismului uman, astfel încât pot fi lezate ușor și pot fi afectate de o boli parodontale ca gingivita sau parodontoza. Netratate corespunzător, acestea pot duce la pierderea dinților, la deteriorarea gravă a țesutului dentar și gingival, precum și la apariția unor boli renale, cardiovasculare. Specialiștii noștri folosesc tehnologia laser pentru a vă reda zâmbetul sănătos dorit.

Cum facem

null

Echipa noastră de medici specialiști realizează, în urma unei consultații, un plan de tratament individualizat;

null

Tratamentul parodontal minim-invaziv se realizează după un protocol bine stabilit cu tehnici minim-invazive, folosind lasere de diferite lungimi de undă;

null

Laserele cu lungimi de undă diferite contribuie la precizia, eficacitatea și randamentul tratamentelor, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de un tratament rapid, nedureros și minim-invaziv.

Cazuistică

Tratament realizat:

  • detartraj subgingival minim-invaziv cu laser cu lungimea de undă de 2780 nm;
  • biostimulare și biomodulare cu diodă cu lungimea de undă de 980 nm.

După vindecarea parodonțiului marginal, se realizează:

  • pragul supragingival;
  • aplicarea unei lucrări protetice cu adaptare marginală corectă.

Programează vizita

Română