Ortodonție

Programează vizita

Schimbarea începe acum

Vreau o programare

Soluția pentru probleme de ocluzie sau dinții strâmbi este aparatul ortodontic minim-invaziv invisalign.

Cariile sunt o afecțiune neplăcută, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic: limitează masticația, afectează frumusețea danturii, pot fi o cauză a halenei (sau halitoza, adică respirația urât mirositoare) și conduc la afecțiuni dentare grave dacă nu sunt tratate la timp din cauza înmulțirii florei microbiene.
Cu ajutorul tehnologiei laser, echipa Dentexcela3 tratează cu precizie fiecare carie în parte, fără anestezie, fără dureri, împiedică apariția recidivei de carie și realizează economie de substanță, lucru care nu este posibil prin folosirea turbinei.

Cum facem

null

Protocoalele de sterilizare sunt urmate cu strictețe în întreaga clinică, prin folosirea echipamentelor Waterlase. Acestea au un efect bactericid și asigură un mediu steril pe toată durata intervenției;

null

Pentru copii, lipsa sunetelui specific frezei îi va determina să accepte mult mai ușor tratarea cariilor, aceasta realizându-se rapid, fără anestezie, fără dureri, fără incizii și fără sângerări;

null

Posibilitatea de recidivă de 0,1% se datorează preciziei cu care intervine Waterlase, asigurând totodată și alte beneficii importante post-tratament: adeziunea ridicată, cicatrizarea rapidă și decontaminarea zonei.

null

Pacienții cu nevoi deosebite, precum femeile însărcinate sau pacienții alergici, diabetici sau cu afecțiuni cardiovasculare, pot acum beneficia de tratarea cariilor fără niciun risc sau discomfort, precum și tratamente în cazul celor ce sângerează abundent (tratamente cu anticoagulante).

Programează vizita

    Română