Odontoterapie Minim-Invazivă

Programează vizita

Schimbarea începe acum

Vreau o programare

Cariile profunde sau cele de la baza dintelui sunt foarte dureroase
și necesită anestezie. La clinica noastră îți tratăm cariile
fără anestezie și fără durere cu ajutorul laserelor cu diferite lungimi de undă.

Cariile sunt o afecțiune neplăcută, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic: limitează masticația, afectează frumusețea danturii, pot fi o cauză a halenei (sau halitoza, adică respirația urât mirositoare) și conduc la afecțiuni dentare grave dacă nu sunt tratate la timp.

Cu ajutorul tehnologiei laser, echipa Dentexcela3 tratează cu precizie fiecare carie în parte, fără anestezie și fără durere.

Cum facem

null

Folosirea Waterlaser-ului, beneficii pentru pacient: curățarea cavității carioase fără durere, fără anestezie, oricât de profundă ar fi.

null

Pentru copii, lipsa zgomotelor înfricoșătoare îi va determina să accepte mult mai ușor tratarea cariilor, aceasta realizându-se rapid, fără anestezie, fără durere, fără incizii și fără sângerări;

null

Folosirea Waterlaser-ului, alt beneficiu: împiedicarea recidivei de carie în proporție de 99,9%, adeziune ridicată a materialelor compozite în realizarea obturațiilor estetice și cicatrizarea rapidă a țesuturilor;

null

Pacienții cu nevoi deosebite, precum femeile însărcinate sau pacienții alergici, diabetici sau cu afecțiuni cardiovasculare, pot acum beneficia de tratarea cariilor fără niciun risc sau disconfort.

Cazuistică

Carie de colet cu Waterlase

initiala
intermediara
finala

Programează vizita

    Română