Chirurgie

Programează vizita

Schimbarea începe acum

Vreau o programare

Atunci când ne gândim la chirurgie, indiferent de tipul ei, ne gândim la durere și recuperare dificilă. În clinica Dentexcela3 se obțin rezultate impresionante fără durere și cu o vindecare rapidă. Medicul chirurg lucrează cu ajutorul tehnologiei laser cu diferite lungimi de undă, realizând astfel descoperiri de implanturi, gingivectomii, osteoplastii sau frenectomii fără anestezie. Timpul de lucru și de vindecare este mult redus, sângerarea este minimă, iar recuperarea este ușoară.

Extracțiile sunt făcute prin tehnici cât mai atraumatice pentru a conserva o cantitate cât mai mare de os și gingie, iar vindecarea poate fi grăbită cu ajutorul membranelor PRF. De asemenea, medicul specialist în chirurgie oro-maxilo-facială poate realiza implanturi dentare, augmentare osoasă sau sinus lift, în funcție de planul de tratament al pacientului și de dorințele acestuia. 

Cum facem

null

Pregătim zona aflată sub tratament pentru intervenție, printr-o procedură de sterilizare realizată de echipamentul laser. Astfel, medicul chirurg poate efectua operația în condiții optime;

null

Extracția dentară este cea mai des întâlnită intervenție. De aceea, echipa noastră utilizează tehnici minim-invazive, puse în aplicare cu ajutorul laserului PRF.

null

În unele situații este necesară recoltarea unei probe de sânge pe care o introducem în centrifugă. În final, obținem o membrană PRF, bogată în factori de creștere benefici ostointegrării. Apoi, cu ajutorul laserelor cu diferite lungimi de undă realizăm biomodulare și biostimulare.

Cazuri clinice

Programează vizita