Chirurgie

Programează vizita

Schimbarea începe acum

Vreau o programare

În clinica noastră, medicul chirurg realizează tratamente chirurgicale prin tehnici minim-invazive cu ajutorul tehnologiei laser.

Fie că aveți nevoie de o extracție sau de un implant, datorită tehnologiei de vârf, la Dentexcela3 beneficiați de chirurgie minim-invazivă, fără dureri sau tratamente post-operatorii. Tratamente minuțioase pentru probleme serioase.

Cum facem

null

Pregătim zona aflată sub tratament pentru intervenție, printr-o procedură de sterilizare realizată de echipamentul laser. Astfel, medicul chirurg poate efectua operația în condiții optime;

null

Extracția dentară este cea mai des întâlnită intervenție. De aceea, echipa noastră utilizează tehnici minim-invazive, puse în aplicare cu ajutorul laserului PRF.

null

În unele situații este necesară recoltarea unei probe de sânge pe care o introducem în centrifugă. În final, obținem o membrană PRF, bogată în factori de creștere benefici ostointegrării. Apoi, cu ajutorul laserelor cu diferite lungimi de undă realizăm biomodulare și biostimulare.

Cazuri clinice

Programează vizita

Română

Suntem aici în continuare pentru a vă sprijini cu sfaturi, consultații prin telefon și soluții adecvate nevoilor dumneavoastră.


Cabinetul nostru rămâne închis atât timp cât siguranța pacienților și a personalului o impune!


Dacă aveți nevoie de îndrumări, în această perioadă, nu ezitați să ne contactați: 0729 933 313.


Pacienții noștri sunt rugați să o sune pe doamna doctor Adriana Celebidache: 0723 235 185.


-- MAI MULT DECÂT MEDICI - PRIETENI! --