Endodonție

Programează vizita

Schimbarea începe acum

Vreau o programare

De ce să faci intervenții chirurgicale dacă ai un granulom sau chist la nivelul rădăcinii dintelui? Vino la clinica noastră pentru un tratament minim-invaziv cu două tipuri de laser, cu un protocol bine pus la punct și pe mâinile unui endodont priceput. Așa vei scăpa de probleme fără operație.

Endodonția este disciplina dentară care se ocupă cu studiul și tratamentul pulpei dentare, adică țesutul conjunctiv moale din interiorul dintelui. Pulpa este cea care conferă dintelui statutul de organ, îndeplinind funcții vitale pentru sănătatea sa. Atunci când este afectat, medicii noștri endodonți reușesc să salveze o mare parte din acest țesut sensibil, prin tratamente și intervenții minim-invazive.

Cum facem

null

Canalele radiculare care conțin pulpa dentară sunt tratate cu micromotorul laserului cu diferite lungimi de undă, toate aceste manopere fiind realizate sub microscop pentru un tratament nedureros și eficient;

null

Laserul cu lungime de undă 2780 nm execută sterilizarea și curățarea canalelor radiculare în proporție de 99,9%, având un randament cu 30% mai mare decât metodele clasice. 

null

Protocoalele endodontice implementate în clinica noastră sunt rezultatul unui număru mare de ore de participare la congrese internaționale speciale. Realizăm radiografii retro-alveolare pre și post intervenție.

null

Fațetele Lumineers sunt aplicații non-invazive pe suprafața dintelui, concepute cu ajutorul tehnologiei americane și asigură o eficiență durabilă a tratamentului endodontic.

Cazuistică

Pacienta s-a prezentat în clinica noastra cu dureri în zona frontală inferioară (dintele 31) și mobilitate grad II spre III, punga parodontală de 8 mm.

La consultație am constatat:

  • contact prematur la dintele 31 cu dintele 21 – în ghidaj lateralitate stânga;
  • frenul vestibular inserat foarte sus, aproape de festonul gingival, între 31 și 41;
  • mobilitate grad II spre III;
  • test de vitalitate: negativ.

Tratament de elecție aplicat:

  • reglarea ocluziei, corectarea ghidajului canin pe partea stângă;
  • tratament endodontic cu sterilizarea canalului radicular, folosind 2 lungimi de undă: laser cu lungime de undă 2780 nm și laser-diodă cu lungime de undă de 940 nm, printr-un protocol bine stabilit;
  • frenectomie asistată laser, minim-invazivă, fără sângerare, vindecare rapidă;
  • biomodulare și biostimulare;
  • imobilizarea rigidă a dinților cu bandă din compozit.

06-mai-2018

6 mai 2018

09-iunie-2018

9 iunie 2018

10-septembrie-2018

10 septembrie 2018

Priviți rezultatul după doar 4 luni!

Programează vizita

Română