Dentexcela3

Clinica Dentexcela3

Întotdeauna pionieri în tratamente stomatologice de avangardă, membrii echipei Dentexcela3 au avut parte de multe reușite în cei 22 de ani de existență, dintre care amintim:

null
Primul cabinet stomatologic privat din România dotat cu aparatură și materiale germane
null
Primele coroane metalo-ceramice din România au fost realizate în cadrul clinicii noastre
null
Primul cabinet stomatologic din România care a folosit tehnologia CAD-CAM în incinta cabinetului, în anul 2016
null
Prima clinică dentară din România care a implementat terapia stomatologică cu laser
null
Primul Waterlaser din București, în anul 2007
null
Prima echipă de stomatologi din România care a adoptat tehnici dentare minim-invazive
waterjet

Astăzi, acoperim toate disciplinele dentare și ne extindem lista de competențe și tehnologii revoluționare, folosind dispozitive laser cu diferite lungimi de undă (660 nm, 810 nm, 940 nm și 2780 nm), fațete de ceramică no-prep sau fațete Lumineers, tehnologie digitală CAD-CAM.

Ca pacient al clinicii Dentexcela3, aveți parte de o serie de avantaje incontestabile:

null
Propria fișă digitalizată care ne permite să dezvoltăm o relație medic-pacient de înaltă calitate;
null
Toate protocoalele de sterilizare și operare a echipamentelor medicale sunt aplicate cu strictețe;
null
Experiența medicilor de peste 22 de ani în stomatologie și de peste 12 ani în terapiile cu laser;
null
Toți medicii urmează un proces continuu de perfecționare, fiind o preocupare prioritară a clinicii.

Dr. Adriana Lucia Celebidache

Medic primar dentist și doctor formator, Dr. Celebidache este specializată în estetica dentară prin terapie cu laser. Hiperspecializarea sa Master Laser Dentistry obținută la Universitatea Aachen din Germania îi conferă Dr. Celebidache nu numai titlul de Safety Officer, dar și legitimitatea de a profesa ca formator în terapia dentară asistată laser. Printre competențele sale se numără și certificarea Lumineers, folosită de asemenea în domeniul esteticii dentare. Dr. Celebidache operează cu măiestrie echipamente ca Dr. Electronic, Sapphyre Laser, laserul-diodă cu lungimea de undă de aproximativ 660 nm, lasere cu lungimi de undă de 940 nm și 2780 nm, echipamente de radiologie, Planmeca. Împătimită a tehnologiei, dă dovadă de multă răbdare în a explica pacienților manoperele, în privința cărora este și extrem de riguroasă. Atentă la detalii și cu abilități estetice desăvârșite, este o persoană veselă, optimistă și cu un simț al umorului deosebit.

Echipa

medic6

Dr. Cristian Georgescu este chirurg specializat în terapia cu laser. Cu ajutorul laserelor de diferite lungimi de undă, el oferă pacienților clinicii tratamente stomatologice minim-invazive de excepție. Zâmbetul său mereu vesel contribuie și el la experiența plăcută a pacienților noștri.

alexandru-rau

Dr. Alexandru Rău, specializat în terapia parodontologică asistată laser, stăpânește cu succes tehnologia de ultimă generație, pacienții săi beneficiind astfel de avantajele folosirii laserelor cu diferite lungimi de undă. El amintește pacienților și despre beneficiile unei vieți active, fiind o fire sportivă.

Dr. Saer Khalil

Specialitate Medic: Endodont

Elena Luiza Luca

Dr. Elena Luiza Luca
Medic Stomatolog
Medic rezident Pedodonție

Dr. Cornelia Strosser

Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

Dr. Mirabela Irimia
Medic Stomatolog

Bratu Cornelia

Asistent Șef

Roșaidan Mirela

Asistent Medical Generalist

Echipa de suport este formată din asistente primitoare și atente la detalii, proactive și mereu gata să ajute pacienții și medicii din clinică. Alături de ele, recepția este asigurată telefonic în permanență, iar echipa noastră de curățenie asigură o igienă impecabilă în clinica Dentexcela3.